1. »
  2. »
  3. »
  4. Dragons: Dawn of New Riders

Dragons: Dawn of New Riders (Ps4)

Dragons: Dawn of New Riders (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Kaland

Kiadó: Nacon

Korhatár: 7+

Megjelenés: 2019/02/01

12.890 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox One

Dragons: Dawn of New Riders Ismertető

Egy új hősies sárkány és lovasa száll a magasba, hogy a segítségeddel legyőzzék az ördögi gonosztevőket, akik elpusztították Hablaty és Fogatlan sárkánymenedékét. A lerombolt Havenholme-sziget maradványai közül rejtélyes túlélők kerülnek elő, akik a jövő váratlan hőseivé válnak. Scribbler, az emlékeit elvesztett tudós és Patch, az egyedülálló „chimeragon” sárkány az utazásuk során felfedezett új, és váratlan erőket bevetve járják be közösen az új szigeteket, küzdenek meg veszedelmes ellenfelekkel, valamint igyekeznek összeszedni emlékeiket, hogy felfedjék a furcsa igazságot Patch eredetéről, illetve arról, hogy a gonosz Eir miért tesz meg minden azért, hogy újra elfogja.

Készülj fel egy felejthetetlen történetre a tűzről és a barátságról, valamint találkozz kedvenc Így Neveld a Sárkányodat karaktereiddel, mint Hablaty, Astrid, Bélhangos és sokan mások. Teljesíts küldetéseket Valka hegyein és számos más, újonnan felfedezett szigeten, mint például a Blood Briar-sziget.

Nézz szembe félelmetes sárkány főellenfelekkel és győzd le a Sárkányvadászokat, akik semmilyen eszköztől sem riadnak vissza, hogy elfogják Patch-t. Nyisd meg Patch egyre több lenyűgöző, rejtett képességét, szabadítsd ki a foglyul ejtett sárkányokat és akadályozd meg Eir ördögi tervét. Fedezd fel kalandod során az erőt, ami még a chimeragon képességeit is felülmúlja: egy sárkány és lovasa kötelékét.

  • EGY ÚJ AUTENTIKUS KALAND - Szerezd vissza Scribbler elveszett emlékeit, miközben barátságot kötsz pusztító hibrid sárkányával, Path-szal.
  • EPIKUS HARCOK - Nyiss meg pusztító képességeket és küzdj meg félelmetes ellenfelekkel.
  • FEDEZD FEL A HATALMAS ÚJ HELYSZÍNEKET - Utazz be új és ismerős vidékeket, mint a Havenholme-sziget, Valka hegye és a Blood Briar-sziget.
  • OLDJ MEG FEJTÖRŐKET - Válts Scribbler és sárkánya Patch között az akadályok leküzdéséhez.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!