1. »
  2. »
  3. »
  4. Detroit: Become Human

Detroit: Become Human (Ps4)

Detroit: Become Human (Ps4)

Platform: Ps4 (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Magyar feliratos

Stílus: Akció, Kaland

Kiadó: Sony

Fejlesztő: Quantic Dream

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2018/05/25

18.690 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

Detroit: Become Human képe Detroit: Become Human képe Detroit: Become Human képe Detroit: Become Human képe

Detroit: Become Human Ismertető

A jövő Detroitjának feszült hangvételű víziójában emberek és androidok törékeny békében élnek egymás mellett, és a döntéseid alakítják az eseményeket.

Fedezd fel az egyes karakterek sorsának számos lehetséges alakulását, és vezesd végig őket a szerteágazó történetvonalon, mely bonyolult személyes dilemmák során át juttatja el őket létük értelmének megismeréséig.

Minden általad hozott döntés előbbre viszi a történetet, és mindnek megvannak a maga jelentéktelen vagy katasztrofális következményei. Egy rosszul felmért helyzet könnyen valaki életébe kerülhet, és ebben a világban senki nem kap második esélyt. Fontold meg alaposan minden lépésedet, légy résen és maradj életben – elvégre az életösztön az, ami emberré tesz minket.

A kulcsfigurák

Kara

Fedezd fel a jövőbeli Detroit élettől pezsgő utcáit és lepusztult nyomornegyedeit a frissen gyártott android, Kara szemével! Miután függetlenedik programozásától és megszökik az üzemből, ahol létrehozták, Kara – aki immár deviánsnak számít – egyedül kénytelen szembenézni az igazságtalan világgal és abban elfoglalt helyével.

Connor

Járd be a holnap Detroitjának bűnügyi helyszíneit a rendőrnyomozó-specialista Connor bőrében! A hideg, számító és analitikus elméjű Connor egyedi nézőpontja és képességei okán nélkülözhetetlen a „deviánsok” – programozásuktól függetlenedett, tulajdonosaikat elhagyó vagy bűnözővé vált androidok – kézre kerítésében.

Markus

Szítsd fel a tüzet, amely egy androidfelkelés pokoli lángtengerévé terebélyesedhet egy másik programozásától függetlenedett „deviáns”, Marcus bőrében! Miután megszökik gazdájától és csatlakozik a szökevények gyorsan növekvő földalatti szervezetéhez, Markus csakhamar átveszi a Detroit androidpopulációjának felszabadításáért küzdő mozgalom vezetését. Üzenni akar az embereknek – a pacifista szabotázs útját választja vajon, vagy a nyers erőszakét?

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!