1. »
  2. »
  3. »
  4. Batman: Arkham Knight (használt)

Batman: Arkham Knight (használt) (Ps4)

Batman: Arkham Knight (használt) (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Használt

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Kaland

Kiadó: Warner Bros.

Fejlesztő: Rocksteady Studios

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2015/06/23

Link: Hivatalos honlap

12.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Batman: Arkham Knight (használt) képe Batman: Arkham Knight (használt) képe Batman: Arkham Knight (használt) képe Batman: Arkham Knight (használt) képe

Batman: Arkham Knight (használt) Ismertető

Az Arkham sorozat befejező részében Batman szembeszáll Gotham legveszélyesebb bűnözőivel, akiket most Madárijesztő szabadít a városra, aminek védelméért hősünk akár életét is adná. Madárijesztő Batman legádázabb ellenségeit gyűjti össze, Pingvin, Kétarc és Harley Quinn is a Sötét Lovag megöléséért köt szövetséget.

A játékban végre feltűnik és vezethetővé is válik - először a sorozat történetében - a bőregér ikonikus autója, a Batmobile. Batman tovább folytatta az új eszközök kifejlesztését, így az új részben nem csak páncélzata lesz erősebb, hanem ruhája is modernebb lesz, illetve tovább fejlesztett Grapnel Gun-al, Line Launcher-el, új támadásokkal és védekezésekkel vághatunk neki a jócskán megnövekedett Gotham City-nek.

Hiába a modern kütyük és az erős páncél, már nem csak a nagyobb ellenfelek jelentenek veszélyt Batman számára, az egyszerű rosszfiúk is képesek már nagyobb támadásokra, illetve egyszerre akár többen is ránk ronthatnak, a Next-Gen motornak köszönhetően, akár ötven karakter is lehet egyszerre a képernyőn, így nem árt majd refelexeinket a macskák szintjére növelni.

  • A bűnös város - Gotham City méreteit tekintve kb. ötször akkora, mint amit a Batman: Arkham City-ben láthattunk.
  • Barátunk, a Batmobile - A villámgyors, fordulékony, golyóálló, blokádokat gond nélkül áttörő és gombnyomásra hívható jármű a sorozat történetében először vezethető is.
  • Új támadások és kütyük - Batman ruhája még modernebb lett, páncélzata pedig erősebb és új kütyükkel, támadásokkal veti bele magát Gotham sötétjébe.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!