1. »
  2. »
  3. »
  4. Assassin's Creed The Ezio Collection

Assassin's Creed The Ezio Collection (Ps4)

Assassin's Creed The Ezio Collection (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Speciális

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Kaland

Kiadó: Ubisoft

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2016/11/15

Link: Hivatalos honlap

8.990 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox One

Assassin's Creed The Ezio Collection Ismertető

A Assassin’s Creed The Ezio Collection tartalmazza az Assassin's Creed II (2), az Assassin's Creed Brotherhood és az Assassin's Creed Revelations részeket, mindhárom játék feljavított grafikával költözik a legújabb konzolgenerációra.

Assassin's Creed II (2)

Bonyolódj bele az orgyilkosok titkos társaságába, a sikeres akció kaland folytatásában! Az Assassins Creed 2 egy család, a bosszú és a konspiráció története a romlatlan, mégis brutális reneszánsz Olaszországban. Ezio összebarátkozik Leonardo da Vincivel, eljut Firenze legbefolyásosabb családaihoz és a velencei csatornákat is felfedezi miközben orgyilkos mester válik belőle. A játékban ugyanazok maradtak az alapok amik az elsőt óriási sikerre vitték, de meglepő újdonságok is próbára teszik a játékosokat.

Assassin's Creed Brotherhood

Ezio kalandja messze nem ért véget az Assassin’s Creed lezárultával: a mestergyilkos Rómában találja magát, ahol élete legnagyobb kihívása várja: meg kell próbálnia leszámolni a Borgia családdal és a Templomosok Rendjével. Most azonban nem minden piszkos munkát kell Ezionak végeznie, hisz a Brotherhood legnagyobb újítása, hogy egész bandát gyűjthetsz magad mellé. Az orgyilkos-tanoncokat neked kell felbérelni, kiképezni és felszerelni, csak így lesznek képesek megbízhatóan dolgozni.

Assassin's Creed Revelations

Ha egy férfi már megnyerte minden csatáját és legyőzte az összes ellenségét, mi marad még neki? Ezio Auditore-nak nincs más választása, mint hogy feladja életét és válaszok után kutasson. Az Assassin's Creed Revelation-ben Ezio, legendás őse, Altair nyomdokaiban jár, egy felfedezésekkel teli utazáson. Ez a hihetetlenül veszélyes ösvény egészen az Oszmán Birodalom szívébe, Konstantinápolyba vezet, ahol a Templomosok egyre növekvő befolyása katasztrófával fenyeget. Az új epizódban folytatódik Ezio legendás története, és ráadásul a tökéletesre csiszolt új játékmódokkal, térképekkel és karakterekkel az igen népszerű többjátékos mód is visszatér. Képességeidet ismét összemérheted a világ más tájain élő Assassinokkal.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!