1. »
  2. »
  3. »
  4. Assassin's Creed Rogue Remastered

Assassin's Creed Rogue Remastered (Ps4)

Assassin's Creed Rogue Remastered (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Kaland

Kiadó: Ubisoft

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2018/03/20

Link: Hivatalos honlap

9.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox One
Assassin's Creed Rogue Remastered képe Assassin's Creed Rogue Remastered képe Assassin's Creed Rogue Remastered képe Assassin's Creed Rogue Remastered képe

Assassin's Creed Rogue Remastered Ismertető

Az Assassin's Creed sorozat legsötétebb része végre konzolon is elérhető! Az Assassin’s Creed Rogue Remastered 4K-s felbontású Xbox One X és Playstation 4 Pro konzolokon, 1080p-s felbontású Xbox One és Ps4 konzolokon, magasabb felbontású textúrákkal, javított árnyékokkal és fényeffektekkel. A kiadás továbbá tartalmazza a Deluxe Edition 2 bónusz küldetését ( The Armor of Sir Gunn Quest és The Siege of Fort de Sable ), extra testreszabást adó csomagokat ( The Master Templar Pack, The Explorer Pack, Bayek kinézet csomag ), illetve a Ubisoft Club-on keresztül beszerezhető extra tartalmakat.

Az Assassin's Creed Rogue főhőse az egykori bérgyilkos, Shay Patrick Cormac, aki végül a Templomosok Rendjében kötött ki és mostanra a Bérgyilkosok csoportját ritkítja.

A Rogue története az Assassin's Creed 4: Black Flag és az Assassin's Creed 3 közötti időszakban játszódik és visszacsatlakozik majd a Kenway-történethez. A történelmi esemény ezúttal a Hétéves Háború, melynek köszönhetően a next-gen-re érkező Unity-vel összefuthatnak a szálak, hiszen a Unity cselekménye nem sokkal eme korszak lezárulta után játszódik.

A játékmenet leginkább a Black Flag-hez hasonlít majd, hiszen ezúttal is kiemelten fontos szerepet kapnak majd a hajós szakaszok, bejárhatjuk az egész Atlanti-óceánt és rengeteg felfedezni való vár ránk, a várhatóan jelentősen megnövekedett térképen.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!