1. »
 2. »
 3. »
 4. Assassin's Creed IV (4): Black Flag

Assassin's Creed IV (4): Black Flag (Ps4)

Assassin's Creed IV (4): Black Flag (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Magyar feliratos

Stílus: Akció

Kiadó: Ubisoft

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2013/12/13

Link: Hivatalos honlap

7.290 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs3Xbox 360Xbox One
További kiadások:Speciális
Assassin's Creed IV (4): Black Flag képe Assassin's Creed IV (4): Black Flag képe Assassin's Creed IV (4): Black Flag képe Assassin's Creed IV (4): Black Flag képe

Assassin's Creed IV (4): Black Flag Ismertető

Légy üdvözölve a Kalózok Aranykorában!

Idén nem csak az Assassin's Creed sorozat rajongói számára kínál hihetetlen kalandokat az Ubisoft egyik legsikerebb játékának új része, az Assassin's Creed IV: Black Flag-ben a kalózos témájú filmeket és játékszoftvereket kedvelők is részesévé válhatnak a Karib Tenger történelmének és átélhetik azokat a jeleneteket, amik eddig csak a mozivásznon voltak láthatóak.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag-ben:

 • Víz alatti hajóroncsokat foszthatsz ki
 • Nyüzsgő városokban végezhetsz a templomosokkal
 • Rejtett őserdőkben vadászhatsz ritka állatokra
 • Elhagyott, és elfeledett romok között kereshetsz kincseket
 • Eldugott öblöket használhatsz búvóhelyül

1715-öt írunk, a kalózok által uralt karib-tengeri szigeteken a korrupció, kapzsiság és kegyetlenség uralja a mindennapokat. Edward Kenway, egy fiatal, és kellően gátlástalan kalózkapitány emelkedik ki a törvényen kívüliek tömegéből, olyan legendás kalózok figyelmét, és tiszteletét elnyerve, mint Feketeszakáll vagy Calico Jack. A Britt Királyi Tengerészet közlegényéből kalózzá avanzsált Edward rendkívül heves és harcedzett kalózként hamar belesodródik az asszaszinok és a templomosok között dúló ősi harcba, ami könnyedén az egész kalózvilág létezését veszélybe sodorhatja, és romba döntheti azt.

 • A féktelen lázadó - Bújj Edward Kenway, egy karizmatikus, mégis brutális kalózkapitány bőrébe, akit az asszasszinok képeztek ki, és egyformán halálosan bánik, az Asszaszin rend hagyományos pengéjével, és a kalóz fegyverekkel.
 • Fedezd fel a játék lehetőségekkel teli nyílt világát - Az eddigi legrészletesebb, és legváltozatosabb Assassin's Creed világ tárul a szemed elé, Kingstontól Nassauig 50 különböző helyszínen élheted a kalózok mindennapjait.
 • Válj a Karib Tenger legrettegebb kalózává - Hajód nyomában járjon rettegés! Rabolj és fosztogass, hogy ez összes erőforrás rendelkezésedre álljon ahhoz, hogy az ellenséges hajókat sikeresen legyőzd. A hajó fejlesztése, nélkülözhetetlen eleme Edward játékbeli fejlődésének. Foglalj el hajókat, toborozz tengerészeket, hogy bővüljön a csapatod, és legyetek részesei, egy hihetetlen kalandnak.
 • Éld át a kalóz fantázia mögötti nyers valóságot - Miközben felfedezed, és átéled azokat a fantasztikus eseményeket, amik a Kalózok Aranykoraként emlegetett időszakot meghatározták, olyan hírhedt és legendás gazfickók között találod magad, mint Feketeszakáll, Calico Jack vagy Benjamin Haringold.
 • Többjátékos élmény - Harcolj vagy lépj szövetségre, a barátaiddal a többjátékos módban. Válassz a hihetetlenül sokszínű karakterek közül, és küzdjetek életre, halálra.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!