Anthem (Ps4)

Kulcsszavak: rpg, tps, sci-fi + Ajánlj 1-et

Anthem (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció

Kiadó: Electronic Arts

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2019/02/22

3.690 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcXbox One

Anthem Ismertető

Fedezd fel a veszély és a rejtély világát. Az Anthem egy olyan világba varázsol el minket, ahol kiemelkedő hangsúlyt kapott a látvány és az, ahogy kiszámíthatattlan körülmények között kell megvívnod a csatát az ellenségeiddel. Anthem az idő múlásával változik és növekszik, új történeteket, kihívásokat vezet be a történetbe. Ez a világ egyszerre gyönyörű és halálos, amelyet a Freelancer csapatával kell véghez vinned expedícióról expedícióra.

Győzzetek együtt!

Alkoss csapatot akár három további játékossal, és állítsatok össze hipermodern, saját készítésű, egyedien hatásos Exosuit felszereléseket. Fedezz fel kiterjedt romokat, küzdj meg a halálos ellenségekkel, és szerezz be túlvilági kellékeket. Te és Javelin Exosuit felszerelésed is egyre erősebb lesztek minden küldetés után. Vedd fel a harcot a folyamatosan változó világ veszélyeivel. Keljetek fel együtt, és győzzétek le a gonoszt! Győzzetek együtt.

Hősök egyesülnek, hogy egy emberként győzhessenek

Az Anthem lényege az egymáshoz kapcsolódó közösségi élményben rejlik. Alkossatok csapatot akár három másik játékossal együttműködésen alapuló kalandok során, melyek díjazzák mind a csapatmunkát, mind az egyéni készségeket. A felfedezés során lenyűgöző történet részleteit fedheted fel, melyek telis-teli vannak egyedi és emlékezetes karakterekkel.

Válaszd ki Exosuit felszerelésedet

Ha Szabadúszóként lépsz be a világba, akkor hozzáférhetsz a gyűjteményedhez, és kiválaszthatsz egy igen erős Javelin Exosuit felszerelést. Mozogj hihetetlen sebességgel, suhanj a felhők között, illetve ússz a vizek mélyén. Folyamatosan lehetőséged lesz arra, hogy fejleszd saját Javelin-pilótai képességeidet, valamint az Exosuit felszereléseid harci és mozgással kapcsolatos készségeit.

Szabd személyre Javelinjeidet

A Javelin Exosuit felszerelések – és a hozzájuk tartozó kellékek, fegyverek és felszerelések – nagy mértékben testreszabhatók. Ahogy legyőzöd az erős ellenségeket, összegyűjtheted a zsákmányt, és mérföldköveket teljesíthetsz a játékban, feloldva ezzel azokat a csodálatos személyre szabási lehetőségeket, amelyek által Javelinjeid képességeid és eredményeid fokmérőjévé válnak.

Fedezz fel egy folyamatosan fejlődő világot

Az EA Frostbite játékmotorjával készített Anthem vizuálisan látványos, folyamatosan fejlődő és nyitott világában kiszámíthatatlan feltételek, veszélyek és ellenségek várnak rád. Az Anthem élő szolgáltatás, így idővel változik és fejlődik – új történetekkel, kihívásokkal és katasztrofális eseményekkel.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!