The Last of Us (Ps3)

The Last of Us (Ps3)

Platform: Ps3 (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Túlélő horror

Kiadó: Sony

Fejlesztő: Naughty Dog

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2013/06/14

Link: Hivatalos honlap

10.990 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

The Last of Us képe The Last of Us képe The Last of Us képe The Last of Us képe

The Last of Us Ismertető

Az Uncharted-trilógia alkotóinak új játéka különleges világot mutat be: a közeljövőben járunk, amikor egy agresszív és halálos gombafertőzés hatására az emberiség nagy része kipusztul, a városokban bandák veszik át az uralmat. A harc a túlélésért, az élelemért gyakorlatilag állandó, Joel feladata pedig még nehezebb - neki meg kell védenie, biztonságba kell juttatnia Ellie-t, ezt a fiatal lányt. Eszelős látványvilág, izgalmas akció, lebilincselő történet - a Naughty Dog ismét csodára készül.

A The Last of Us képzeletbeli világában valamikor 2030 környékén járunk. Két évtizede már annak, hogy egy különös, levegőben terjedő gombafertőzés milliók életét követelte, és közben radikálisan visszavetette az emberiség technológiai és urbánus fejlődését: a pusztítás nyomában a fák, füvek, és úgy általában a nagybetűs Természet szorgosan dolgozik azon, hogy a hatalmas felhőkarcolók már csak a túlélők emlékeiben maradjanak meg.

Egy ilyen világban megannyi veszély vár azokra, akik többet szeretnének tenni, mint szimplán túlélni: nem csak a fertőzött emberek jelentenek komoly fenyegetést bárkire nézve, de az emberiség mocskai, az erkölcseiktől rég megszabadult, aljas gazemberek is folyamatosan csak a megfelelő pillanatra várnak. A The Last of Us főhőse két egymásra szoruló, alapvetően jó ember: Joel már sokat megélt, harcosként is tapasztaltabbnak mondható, míg Ellie egy fiatalabb lány. Ketten menekülnek majd ebben a különös, kegyetlen, remény vesztette világban.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!