1. »
  2. »
  3. »
  4. Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch

Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch (Ps3)

Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch (Ps3)

Platform: Ps3

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: RPG, Fantasy

Kiadó: Namco

Korhatár: 3+

Megjelenés: 2013/02/01

Link: Hivatalos honlap

12.990 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

További platformok:Switch
Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch képe Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch képe Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch képe Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch képe

Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch Ismertető

A Ni No Kuni: Wrath of the White Witch egy szerepjáték, a tehetséges japán fejlesztőcsapat - a LEVEL-5 - boszorkánykonyhájából, melynek rajzfilmes betéteiért a legendás, számtalan animációs mesterművet magáénak tudó Studio Ghibli felelt.

A Ni no Kuni: Wrath of the White Witch egy szívet melengető történet egy Oliver nevű kisfiúról, aki egy párhuzamos világba utazik, azért, hogy varázslóvá váljon, és édesanyját visszahozhassa a halálból. Útja során Oliver új barátokat szerez, és a világot lakó csodálatos teremtmények közül sokat 'örökbe fogad', hogy azok más lényekkel csatázzanak, miközben ő félelmetes ellenfelekkel küzd.

  • Egy szerepjáték, két legendás stúdió tehetségéből - A Ni no Kuni egyesíti magában a híres LEVEL-5 videojáték stúdió játékok terén megszerzett tapasztalatát, a Studio Ghibli világszínvonalú csapatának animációit, és a szintén legendás Joe Hisaishi - számos Ghibli film zeneszerzőjének - munkáját. Az eredmény egy olyan szerepjáték, amely mesterien ötvözi e hatalmas tehetségek tudását.
  • Egy vizuálisan lenyűgöző játék - Oliverrel történő utazásaik során a játékosok elmerülhetnek a Ni No Kuni fantasztikus környezeteiben, tájaiban és városaiban - mintha csak egy rajzfilmben lennének, mely egy videojátékon belül zajlik.
  • Egy szerepjáték minden összetevője és még sok más - A LEVEL-5 magas szintű ismerete a műfajról egy olyan játékot eredményezett, mely a szerepjátékok legjobb tulajdonságai mellett még többet is nyújt: egy szabadon bejárható térképet; változatos közlekedési módokat; taktikus, ugyanakkor könnyen kezelhető harcrendszert és a másodlagos küldetések, mini-játékok és bónuszok tömkelegét.
  • Magával ragadó történet anime-szerű átvezetőkkel - A játékos belép Ni no Kuni varázslatos világába, ahol megkezdi utazását Oliverrel, és útja során sokféle emberrel találkozik. A Ghibli Studio művésze, Yoshiyuki Momose felügyelte a forgatókönyveket, valamint a játékbeli átvezetőket, és a mozgásrögzítési munkák során instruálta a színészeket - az animáció világában szerzett tapasztalatát magán viseli a játék története.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!