Killzone 2 (Ps3)

Killzone 2 (Ps3)

Platform: Ps3 (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Essentials

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Sony

Fejlesztő: Guerrilla Games

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2009/02/25

Link: Hivatalos honlap

3.590 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

Killzone 2 képe Killzone 2 képe Killzone 2 képe Killzone 2 képe

Killzone 2 Ismertető

A Guerrilla Games fejlesztette Killzone 2 elképesztő FPS játék, kifejezetten PS3-ra. Olyan világba léphetsz, amely részletesen kidolgozott, ultra-élethű megjelenésével a háború hideg lehelletének borzongását hozza el neked a PLAYSTATION 3 rendszer teljesítményével a háttérben.

A Playstation 2-re megjelent eredeti történetet folytatva, két évvel a Helghast Vekta-t ért támadása után, az ISA felveszi a harcot a Helghan szülőföldjén. Az ISA célja egyszerű: elkapni vezetőjüket, Visari uralkodót és végleg megállítani a Helghast harci gépezetet.

Sev (Jacob Severi) szabályai szerint, aki sok harcmezőt látott veterán illetve a különleges alakulatok tagjaként (Legion) a magasan képzett katonákat kell a Helghast ellen vezetnie. Sev osztaga számára a Helghan ellen intézett invázió csak a kezdet. Pyrrhus, a főváros biztonságának megőrzésével megbízva hamar rájönnek, hogy a Helghast saját bolygóján bizony legyőzhető. Nemcsak a bolygó zord körülményeihez kell alkalmazkodni, hanem az ISA ellen is meg kell találniuk a megfelelő eszközt. Sev rádöbben, nemcsak az ellenséggel kell harcolniuk, hanem lehet, a legádázabb ellenségük maga a bolygó.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!