inFamous (Ps3)

inFamous (Ps3)

Platform: Ps3 (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Essentials

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció

Kiadó: Sony

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2009/05/29

3.490 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

inFamous képe inFamous képe inFamous képe inFamous képe

inFamous Ismertető

Hat háztömbnyi masszív robbanás Empire Cityben, amely mindent és mindenkit kifektet. A kráter közepén egyetlen ember áll és csodák csodája sértetlen, hiszen elképesztő erő birtokosa.

Fedezd fel, mi történik egy átlagemberrel ha hirtelen szuperhőssé válik. Bosszút áll vagy védelmezi a gyengéket - vagy egy kicsit ezt is, azt is? Ezekkel a kérdésekkel bizony te is találkozol majd ebben a gazdag interaktivitással felruházott játékban, egy olyan élő városban, amelyben cselekedeteid egyre határozottabb reakciókat váltanak ki alakosságból illetve a környezetedből.

Az inFamousban egy pörgő rejtély szálait gombolyíthatod fel, megismerheted a hírnevet de megtapasztalhatod a közutálatot is, találkozhatsz nehézfiúkkal, miközben átérezheted, hogy mit is jelent modern világunkban szuperhősnek lenni.

Élvezd a korlátlan szabadságot, a döbbenetes erőt és hihetetlen képességeket amely rányomja bélyegét a környezetedre. Fedezd fel a sokféle erőt, ezek kombinációit annak függvényében, hogy a napos vagy a sötét oldalon állsz-e. Légy hős, miközben mindenki ünnepel, vagy ízleld meg a rettegést, hogy félelmet látsz, bármerre is mész.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!