1. »
 2. »
 3. »
 4. Far Cry 3 + Far Cry 4 (Double Pack)

Far Cry 3 + Far Cry 4 (Double Pack) (Ps3)

Far Cry 3 + Far Cry 4 (Double Pack) (Ps3)

Platform: Ps3

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Ubisoft

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2015/08/27

8.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox 360
Far Cry 3 + Far Cry 4 (Double Pack) képe Far Cry 3 + Far Cry 4 (Double Pack) képe Far Cry 3 + Far Cry 4 (Double Pack) képe Far Cry 3 + Far Cry 4 (Double Pack) képe

Far Cry 3 + Far Cry 4 (Double Pack) Ismertető

A kiadás tartalma:

 • Far Cry 3
 • Far Cry 4

Far Cry 3

Jason Brody egyszerű turistaként érkezett a szigetre, de valóságos mészárosként kell távoznia! Éld át a szerencsétlen főhős történetét, aki az elrabolt barátnője megmentése érdekében kénytelen egy őrült zsoldossal és annak hatalmas seregével felvenni a harcot egy mesés paradicsomi szigeten, ahol nem hűsítő koktélok, hanem hatalmas robbanások és mindenfelé szálló ólomgolyók várják a kalandot keresőket!

A Far Cry 3 tízszer akkora méretű területen játszódik majd, mint a korábbi részek - a sziget behatároltsága ellenére sem kell aggódni attól, hogy túl hamar kiismernénk a terepet. A változatos, roppant látványos grafikát ezúttal a Crytek CRYEngine 3 névre hallgató motorja fűti: az eredmény a generáció egyik legjobban kinéző FPS-e lett, hihetetlenül szép növényzettel, látványos árnyékokkal és dinamikus tűzharcokkal: a prezentáció frontján nem fogunk túl sok problémába ütközni. A fejlesztők a fedezékhasználatra és a lopakodásra nagy hangsúlyt fektettek: az ellenfelek jóval többen vannak, mint az ideális egy nyílt tűzharchoz, így minden összecsapás előtt jobban járunk majd, ha alaposan felmérjük a terepet és saját lehetőségeinket.

Far Cry 4

A Himalája térségében bújik meg Kyrat, egy gyönyörű hely, ahol a lakók egy magát királynak kinevező őrült, Pagan Min zsarnoki hatalma alatt tengetik életüket. A polgárháború elkerülhetetlen, ebbe a vérontásba csöppen Ajay Ghale, egy nepáli őslakos, aki édesanyja hamvait - végakarata szerint - kívánja elszórni a Himaláján. Ajay-ként lehetőséged van felfedezni ezt a vad világot, ahol minden sarkon veszély leselkedik rád és a túlélésért nem csak a zord környezettel kell megküzdened, de a polgárháború résztvevőivel is.

 • Kooperatív harc - A Far Cry 4-ben bármikor csatlakozhat a történetbe egy második játékos, így nagyobb eséllyel élhetitek túl a rátok leső veszélyeket.
 • Hatalmas nyílt világ - Fedezd fel a legnagyobb területet, amit valaha Far Cry játékban láthattál! Hófedte Himalájai sziklák és veszélyekkel teli erdők várnak Rád.
 • Bőséges új vadvilág - Leopárdok, orrszarvúak, fekete sasok, édesvízi szörnyek és borzok várják, hogy levadászd őket, miközben Rád is vadászik a vadvilág..
 • Új támadási lehetőségek - Derítsd fel az ellenséges területeket a levegőből wingsuit-od segítségével, mássz fel egy 6 tonnás elefánt hátára és zúzd porrá ellenségeidet.
 • Új fegyverek - Hatalmas arzenál vár arra, hogy a fegyverei tűzerejét a jó ügy érdekében az elnyomókra zúdítsd
 • Több befejezés - csak Rajtad múlik majd, hogy hogyan ér véget a történet, melyre minden cselekedeted kihatással lesz

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!