1. »
 2. »
 3. »
 4. Diablo III (3) Reaper of Souls Ultimate Evil Edition

Diablo III (3) Reaper of Souls Ultimate Evil Edition (Ps3)

Diablo III (3) Reaper of Souls Ultimate Evil Edition (Ps3)

Platform: Ps3

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Speciális

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: RPG

Kiadó: Activision

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2014/08/19

6.390 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4Xbox 360Xbox One
Diablo III (3) Reaper of Souls Ultimate Evil Edition képe Diablo III (3) Reaper of Souls Ultimate Evil Edition képe Diablo III (3) Reaper of Souls Ultimate Evil Edition képe Diablo III (3) Reaper of Souls Ultimate Evil Edition képe

Diablo III (3) Reaper of Souls Ultimate Evil Edition Ismertető

SZÁLLJ SZEMBE A LEGSÖTÉTEBB GONOSZSÁGGAL

Eddig több mint 13 millió játékos szállt harcba a Diablo III démoni hordáival. Most rajtad a sor, hogy csatlakozz a keresztes hadjárathoz, és fegyvert fogj a halandók világának ellenségei ellen. Az Ultimate Evil Edition a Diablo III játékot és a Reaper of Souls kiegészítőt is tartalmazza egy összefoglaló kiadásban. Állj tehát készen. Valami gonosz közeleg.

 • Hívd segítségül szövetségeseidet – Egyedül vagy akár négy hősből álló csapatban is harcba indulhatsz – játszhatsz barátaiddal élőben egy képernyőn, vagy más játékosokkal online a PlayStation Network vagy az Xbox Live segítségével.
 • Válj hőssé – Légy az emberiség egyik legutolsó védelmezője – keresztes lovagként, barbárként, sámánként, démonvadászként, szerzetesként vagy varázslóként –, és szállj harcba pusztító erőkkel és legendás felszereléssel.
 • Törd meg a démoni ostromot – A gonosz erők egész seregeivel küzdhetsz meg a Diablo III cselekményének mind az öt felvonásában. Vagy fedezd fel a szabad világot a Kaland módban, és vadássz a halandók világában ólálkodó ősi gonosz lényekre.

DIABLO III

Húsz év telt el azóta, hogy a Legfőbb Gonoszok (Prime Evils) vereséget szenvedtek és kiűzettek a Menedék (Sanctuary) világából. Most vissza kell térned oda, ahol az egész történet kezdődött: Tristram városába. Egy hullócsillagról szóló híreszteléseket kell megvizsgálnod, amely a gonosz újjászületésének első jele és arra utaló ómen, hogy világunk végnapjai elkezdődtek.

A gonosz erők egész légióival küzdhetsz meg véletlenszerű, 3D környezetben. Számtalan démoni gonosztevővel szállhatsz szembe, küldetéseket fedezhetsz fel új helyszíneken és minden játék alkalmával más zsákmányt gyűjthetsz be. Nincs két egyforma játék.

A valódi pénzes aukciósházban (Real Money Auction House) valódi pénzért vásárolhatsz és adhatsz el tárgyakat. Ezután a megkeresett pénzből egyre nagyobb erejű tárgyakat vásárolhatsz, vagy foghatod és vijeted a pénzedet. A döntés a Tiéd.

DIABLO III - REAPER OF SOULS

A Fekete Lélekkőbe (Black Soulstone) zárt Legfőbb Gonosz (Prime Evil) tajtékzik a dühtől, és egész lénye bosszúért és szabadságért kiált. Mielőtt a varázstárgyat örökre el lehetne zárni, Malthael – a Halál Angyala – egy új, felettébb halálos szándékkal eltelve ölt alakot a halandók világában. Célja, hogy ellopja a Fekete Lélekkövet, és annak pokoli erejét az uralma alá hajtsa. A mindenség végnapjai ezzel megkezdődnek…

 • Indíts rohamot Keresztes lovagként – Az áthatolhatatlan páncél, a csillogó fegyverek és a rendkívül hatalmas sebzés jelentik a Keresztes lovag (the Crusader) erejét, aki a halandók világának megtörhetetlen új hőse.
 • Vesd bele magad az V. fejezet kihívásaiba – Westmarch szerteágazó utcáitól a Pandemonium-erőd ősi falaiig halálos, új ellenfelek egész seregével küzdhetsz meg a Diablo III történetének vadonatúj, V. fejezetében.
 • Hódíts meg új játékmódokat – Az új Kaland mód (Adventure Mode) a Menedék (Sanctuary) minden részét elérhetővé teszi, így bármelyik útpontra eljuthatsz az összes fejezetben. Emellett bemutatkozik két új játékfunkció, a Jutalmak (Bounties) és a Nefilim-hasadékok (Nephalem Rifts), amelyek korlátlan újrajátszási lehetőségeket biztosítanak.
 • Fedezz fel hatalmas, új kincseket – Az újratervezett zsákmánygyűjtési rendszer tovább fokozza a Diablo III játékélményét a célzott, „okos zsákmányokkal” (smart drops), az új és továbbfejlesztett Legendás tárgyakkal, valamint Myriam (the Mystic) tárgyvarázslataival.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!