1. »
  2. »
  3. »
  4. Call Of Duty: Modern Warfare Trilogy

Call Of Duty: Modern Warfare Trilogy (Ps3)

Call Of Duty: Modern Warfare Trilogy (Ps3)

Platform: Ps3

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Activision

Fejlesztő: Infinity Ward

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2016/06/24

8.490 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox 360

Call Of Duty: Modern Warfare Trilogy Ismertető

Call Of Duty: Modern Warfare Trilogy tartalma:

  • Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Call of Duty: Modern Warfare 2 + Stimulus Package (DLC)
  • Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty 4: Modern Warfare

A Call of Duty első és második részének fejlesztője az Infinity Ward a sorozat negyedik tagjával, a Call Of Duty: Modern Warfare-el szinte minden nemzetközi játékdíjat besöpört, így joggal jelent meg belőle egy "2007 Év Játéka" kiadás.

A második világháború jól ismert jeleneteinek búcsút intve, megnézhetjük, milyen egy új (képzeletbeli) modern háború. Ez azt jelenti, hogy az összes dolog, ami eddig a második világháborút idézte, most le lesz cserélve ultramodern fegyverekre, járművekre. Harcolj az amerikai és az angol katonaság speciális osztagának tagjaként a nemzetközi terroristák ellen az új évezred csúcstechnológiájával.

Felejthetetlen élmények: a mesterlövészes küldetés Csernobil-ban, a golyószórás a felhők közül vagy akár a bevezető képsorok a süllyedő hajón.. A mai napig élvezetes pillanatok, melyeket senkinek nem lenne szabad kihagynia.

Call of Duty: Modern Warfare 2

A Call of Duty: Modern Warfare 2 premierjével minden addigi elképzelhető média-rekordot megdöntött, 2 hónap alatt közel egy milliárd dolláros összbevétellel a világ legsikeresebb játéka és 2009 legnagyobb példányban eladott programja lett. A sikeres 4. rész folytatása nem csak egyjátékos kampányával, hanem többjátékos módjaival is órákra képes lekötni a gamereket, ez az a játék ami miatt nem tudsz majd aludni és mielőtt abbahagynád "még egy pályát megcsinálsz" (aztán hirtelen reggel lesz).

Call of Duty: Modern Warfare 3

A Call of Duty: Modern Warfare 3 ott folytatódik, ahol az előző rész befejeződött. Az amerikai US Delta Force és a brit SAS erők közösen harcolnak a világbékéért, azonban Moszkva célpontja az Egyesült Államok lesz. Gigászi méretű hadihajók lövik egymást Manhattan közvetlen közelében, a part menti felhőkarcolók sorra dőlnek le, a légicsapást pedig gyalogos megszállás követi, a büszke amerikai nép most a saját bőrén tapasztalja meg, hogy milyen érzés, mikor tankok dúlják fel szeretett városuk utcáit.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!