1. »
 2. »
 3. »
 4. Battlefield - Bad Company 2 (használt)

Battlefield - Bad Company 2 (használt) (Ps3)

Battlefield - Bad Company 2 (használt) (Ps3)

Platform: Ps3

Állapot: Használt

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Platinum

Honosítás: Magyar kézikönyves

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Electronic Arts

Fejlesztő: DICE

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2010/03/05

Link: Hivatalos honlap

1.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Battlefield - Bad Company 2 (használt) képe Battlefield - Bad Company 2 (használt) képe Battlefield - Bad Company 2 (használt) képe Battlefield - Bad Company 2 (használt) képe

Battlefield - Bad Company 2 (használt) Ismertető

A Bad Company katonái ezúttal ismét az akció sűrűjében találják magukat, ahol a rendelkezésükre álló összes fegyvert és járművet fel kell használniuk a túlélés érdekében. A harc példátlan intenzitással bontakozik ki: modern háborús akciójátékban még sosem volt lehetőség járművekkel ilyen vad küzdelemre.

A Battlefield: Bad Company 2 játékban a ‘B’ század havas hegycsúcsokon, sűrű dzsungeleken és poros falvakon küzdi keresztül magát. A halálos fegyverek gazdag arzenáljával és járművek, széles választékával felvértezett egység kész bármit felrobbantani, szétlőni, lerombolni, eltörölni és teljesen elpusztítani, ami az útjában áll. A lényeg a totális rombolás, ahogyan azt csak a DICE új generációs Frostbite™ motorja képes megjeleníteni. Az online és offline csatákban az ellenfél hamar megtanulja, hogy nincs hová menekülnie.

 • Hatalmas pályák társas módban: A játékosok négyfős csapatokban mérkőzhetnek meg egymással a változatos helyszíneken; a játék célja és a kihívás jellege pályáról pályára különböző.
 • Az online járműharc netovábbja: tizenöt szárazföldi, vízi és légi jármű a maga egyedi előnyeivel és hátrányaival. Robogj a harcba ATV-vel, szórd a halált odafentről az UH-60 csapatszállító helikopter kétoldali lövegpilonjaival!
 • Lebilincselő szóló játék: A dzsungeleken és hófödte csúcsokon át nagyvárosi poklokig ívelő szóló hadjárat az új világháború kitörését megakadályozni hivatott, harcedzett veteránokból álló B szakasz útját követi nyomon.
 • Vadonatúj csoportharcászat: Alkoss csapatot három másik játékossal, és küzdjetek vállt vállnak vetve a különleges jutalmakért két, kimondottan szakaszokra optimalizált játékmódban!
 • Destruction 2.0: Rombolj le egész épületeket, végy tűz alá célpontokat fedezékből, és pusztítsd el valamennyit! A Battlefield Bad Company 2 játékban nincs hová bújni a célzott lövések elől!
 • Játszd, ahogy akarod: Munkáld ki a leghatékonyabb harcmodort négy karakterosztály (szanitéc, csapásmérő, felderítő és mérnök), 15000 féle felszerelés-variáció, 46 fegyver, 15 kütyü és 13 specializáció kombinálásával!
 • Jutalmazási rendszer: a harcban mutatott hatékonyságot kitűzőkkel, csillagokkal és emblémákkal jutalmazza a játék, melyben félszáz rangfokozat várja, hogy megszerezd

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!