1. »
  2. »
  3. »
  4. 2010 Fifa World Cup South Africa

2010 Fifa World Cup South Africa (Ps3)

Kulcsszavak: fifa, sport, foci + Ajánlj 1-et

2010 Fifa World Cup South Africa (Ps3)

Platform: Ps3

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Sport, Foci

Kiadó: Electronic Arts

Fejlesztő: EA Canada

Korhatár: 3+

Megjelenés: 2010/04/30

4.990 Ft

Státusz: Raktáron

Szállítás: 1-2 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox 360
2010 Fifa World Cup South Africa képe 2010 Fifa World Cup South Africa képe 2010 Fifa World Cup South Africa képe 2010 Fifa World Cup South Africa képe

2010 Fifa World Cup South Africa Ismertető

Az EA SPORTS™ a bolygó legjelentősebb sporteseményét a 2010-es Dél-Afrikai FIFA Labdarúgó-világbajnokság™ egyetlen hivatalos és kizárólagos licenccel rendelkező videojátékának kiadásával ünnepli.

Átélheted a világ legnagyobb színpadán zajló vad nemzeti összecsapások hangulatát és szenvedélyét, miközben életre kelted az álmot: a világ minden tájáról való szurkolók ellen küzdesz a 2010-es FIFA Labdarúgó-világbajnokságon™. A játékosok országuk színeiben küzdhetnek a kvalifikációktól kezdve egészen a FIFA Világkupadöntő™ virtuális reprodukciójáig, és megtapasztalhatják, milyen berúgni egy egész országot lázba hozó gólt.

A videojátékok történetében először küzdhetsz egy teljes körű és eredeti világkupán. Vidd csatába egy ország reményeit és álmait a rivális országok játékosai ellen! Ugyanolyan körülmények várnak, melyek közt a valós világ futballhősei játszanak Dél-Afrikában; haladj a csoportszinttől az elődöntőkön át a nagy lehetőségig, hogy te lehess a 2010-es Dél-Afrikai FIFA Labdarúgó-világbajnokság győztese! Azon országok szurkolóinak, melyek nem jutottak be a világbajnokságra, ez lehetőséget jelent a sporttörténet újraírására. Ezen felül a játékosok egyéni és csapatpontokat szerezhetnek, és az élre küldhetik válogatottjukat a Nemzetek Csatájában.

A látványosan, élethű részletességgel megjelenített EA SPORTS 2010 FIFA World Cup South Africa™ játék tartalmazza a kvalifikációkon részt vevő 199 nemzeti válogatottat, a 10 dél-afrikai hivatalos stadiont, és további stadionokat minden kvalifikációs régióhoz. Minden, amit a szurkolók szeretnek a világbajnokságban, látványos részletességgel kel életre, egészen a konfettiesőig, a szerpentinig és a tűzijátékokig — akárcsak az igazi világversenyeken. A hőseiket Dél-Afrikába is követő szurkolók ott állnak majd a lelátókon országuk zászlaját lengetve, hatalmas feliratokat emelve, anyanyelvükön buzdítva a csapatot.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!