1. »
 2. »
 3. »
 4. Zombi

Zombi (Pc)

Zombi (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Túlélő horror

Kiadó: Ubisoft

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2016/01/21

Link: Hivatalos honlap

1.890 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4Xbox One
Zombi képe Zombi képe Zombi képe Zombi képe

Zombi Ismertető

Az eddig csak Wii U exkluzív "zombihentelős" játék végre újgenerációs konzolokon és Pc-n is tiszteletét teszi, a látványvilág immáron újrakeverve csábít minden zombi rajongót.

2012-ben vége a világnak, Londont pedig ismét beborítja a szenny, a mocsok, és a tűz, az élőhalottakról nem is beszélve… Felkészültél?

Itt a második alkalom a történelemben, amikor nagy járvány sújtja Londont. Az emberiséget egy halálos kór fenyegeti, a Big Ben harangjai pedig azokért az ezrekért szólnak, akik egy olyan betegségben múltak ki, amely rosszabb, mint a halál.

Te még élsz, de meddig?

A Zombi U maximálisan kihasználja a Wii U-ban rejlő forradalmi lehetőségeket! Ragadd magadhoz a túlélő felszerelést és a kontrollert, tárazz be minden fontos tárgyból, és minden másodpercben élezd a figyelmed – csak egy lehetőséged van.

 • Két képernyő, dupla rettegés – érezd a feszültséget, ahogy egyszerre figyeled a TV-t és a GamePad képernyőjét!
 • Túlélő horror – kevés a felszerelés, az ellenfelek viszont nem apadnak. Jól nézz körbe, soha nem tudod, hol találsz extra élelmiszert vagy lőszert!
 • Bug-Out-Bag - ne hagyd el a házat a BOB táska nélkül! A tárgylistád, térképeid, egészségügyi csomagok, fegyverek és lőszerek mind a BOB-ban sorakoznak!
 • Halálos! – Az egyedi halál-mechanikának köszönhetően, ha meghalsz egy új karakter szerepébe költözöl. Az első feladat megtalálni a BOB táskát, a második pedig, hogy legyőzd a zombit (azaz korábbi önmagad), akinek a hátán ott lesz a csomag!
 • Horda az ajtóban – a mészárlás elkerülhetetlen. Zárd le menedékház ajtóit, hiszen a fertőzött horda már a házad előtt sorakozik!
 • Túlélők a zombik ellen – a speciális multiplayer játékmódban egy játékos a Zombi Mester szerepét tölti be, aki felülnézetből szórja az ellenfeleket a második játékosnak, aki a televízión harcol az arénában.
 • Kegyelemdöfés – amikor a karaktered fertőzötté válik, az online barátaid is megtudhatják merre jártál, így levadászva a korábbi önmagad. (Természetesen a BOB-ban található cuccaidat is magukkal vihetik…)
 • London – a ködös múlttal, nemes titkokkal és véres mesékkel teliszőtt város középkori erődei, palotái és modern lokációi kontrasztos képet mutatnak a világ egyik kozmopolita fővárosáról.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!