1. »
  2. »
  3. »
  4. Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege (Pc)

Tom Clancy's Rainbow Six Siege (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Ubisoft

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2015/12/01

Link: Hivatalos honlap

7.290 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4Xbox One
További kiadások:SpeciálisGoldSpeciális
Tom Clancy's Rainbow Six Siege képe Tom Clancy's Rainbow Six Siege képe Tom Clancy's Rainbow Six Siege képe Tom Clancy's Rainbow Six Siege képe

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Ismertető

A Tom Clancy nevével fémjelzett Rainbow Six Siege a világ létező terroristaelhárítói ihlették meg. A Siege meginvitál minden játékost, hogy részt vegyen a rombolásban, a közelharcokban, a túszmentésekben és a csapatjátékban, olyan pörgő akcióban melyre eddig kevés játékban volt lehetőségünk.

A Rainbow Six Siege multiplayer módjában új taktikákat és stratégiákat kell kidolgoznunk, hogy csapatunkkal célt érjünk és győzedelmeskedjünk. Gyűjtsd magad köré barátaidat és küzdjetek meg a világ többi játékosával, a kihívás nagyobb lesz, mint amit eddig online csatákban tapasztalhattál.

Terrorelhárító erők

A terrorelhárítás katonái a legextrémebb körülményekre szakosodtak, a legkeményebb kiképzést kapták, mely során tapasztalatot gyűjtöttek túszmentésben, közelharcban, fegyverhasználatban.

Ostromlás

A Rainbow Six játékokban először a játékosok részt vehetnek egy ostromban, egy új támadási stílusban. Az ellenfelek erőddé alakíthatják környezetüket: csapdákat rejthetnek el, megerősíthetik és létrehozhatnak védelmi vonalakat, hogy megakadályozzák az elhárítók bejutását. A védelem áttöréséhez új stratégiákra és lehetőségekre lesz szükségünk, tervezni, végrehajtani és megoldani minden szituációt.

Elemi rombolás

A rombolás a Siege játékmenetének mozgatórugója. A Ubisoft Montreal által fejlesztett Realblast engine segítségével a játékosok eddig soha nem látott módon képesek lerombolni környezetüket. A falak, a mennyezet és a padló mind áttörhetőek, minden környezeti elem realisztikusan és dinamikusan reagál, attól függően, hogy milyen méretű és kaliberű fegyvert, vagy hány darab robbanóeszközt használunk fel. A Rainbow Six Siege-ben a rombolás mesteri kihasználása a győzelem kulcsa lehet.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!