1. »
 2. »
 3. »
 4. The Sims 4: Get Together (kiegészítő)

The Sims 4: Get Together (kiegészítő) (Pc)

The Sims 4: Get Together (kiegészítő) (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: DLC

Honosítás: Magyar kézikönyves

Stílus: Szimulátor

Kiadó: Electronic Arts

Fejlesztő: Maxis

Korhatár: 12+

Megjelenés: 2015/12/09

Link: Hivatalos honlap

9.690 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

The Sims 4: Get Together (kiegészítő) képe The Sims 4: Get Together (kiegészítő) képe The Sims 4: Get Together (kiegészítő) képe The Sims 4: Get Together (kiegészítő) képe

The Sims 4: Get Together (kiegészítő) Ismertető

A The Sims: 4 Get Together kiegészítő használatához a Sims 4 alapjáték szükséges.

A Sims 4 legújabb kiegészítő csomagja a "Get Together", mely Windenburg világát mutatja be ahol a DJ - és tánckészségek kerülnek előtérbe, valamint egy saját klub létrehozása és minél több tag toborzása.

Élj gondtalan és felhőtlenül Windenburg csodálatos világában, a Sims 4 új kiegészítőjében! Fedezz fel festői tájakat és helyszíneket, mint a kastély kert sövénylabirintusa, csábító medencék és titokzatos ősi romok! Ragadj meg egy espresso-t a kávézóban, ismerkedj a pub-ban és táncolj egész este a diszkóban. Gyertek össze barátaiddal izgalmas csoportos tevékenységekre: focizzatok, gyújtsatok a parton máglyát és bulizzatok szuper-titkos táncpartikon! Csatlakozz simjeiddel különböző klubbokba és ismerkedj meg új személyiségekkel és stílusokkal!

 • Fedezz fel egy új világot! Windenburg csodálatos világa csak Rád vár! Ismerd meg ultra modern üzleti negyedét, csúfold városi negyedét és privát szigetét.
 • Ismerkedj meg új Sim-ekkel! Csatlakozz különböző klubbokhoz, mindegyik egyedi érdeklődési körrel, személyiséggel és stílussal rendelkezik. Nem találod a számodra megfelelő klubbot? Alapíts egyet a saját ízlésed szerint.
 • Urald a táncparkettet! Emeld új szintre a felhőtlen bulizást az új DJ és tánc képességekkel. Pörgesd fel a közönségedet a tökéletes zenekeveréssel vagy nyűgözz le mindenkit új táncmozdulataiddal.
 • Bulizz akárhol! A party bármikor és bárhol indulhat! Irány az ősi romok, állítsd fel a DJ pultot és indulhat a buli. Gyűjts máglyát és izzítsd fel a hangulatot.
 • Vegyél fel új stílust! Próbáld fel az új ruhákat és kápráztass el mindenkit a bulikban.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!