1. »
  2. »
  3. »
  4. StarCraft II (2): Heart of the Swarm (kiegészítő)

StarCraft II (2): Heart of the Swarm (kiegészítő) (Pc)

StarCraft II (2): Heart of the Swarm (kiegészítő) (Pc)

Platform: Pc (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Magyar kézikönyves

Stílus: Stratégia, Sci-fi

Kiadó: Blizzard

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2013/03/12

Link: Hivatalos honlap

3.790 Ft

Státusz: Raktáron

Szállítás: 1-2 munkanap

Kívánságlistára teszem

StarCraft II (2): Heart of the Swarm (kiegészítő) képe StarCraft II (2): Heart of the Swarm (kiegészítő) képe StarCraft II (2): Heart of the Swarm (kiegészítő) képe StarCraft II (2): Heart of the Swarm (kiegészítő) képe

StarCraft II (2): Heart of the Swarm (kiegészítő) Ismertető

A kiegészítő futtatásához az eredeti StarCraft 2 alapjáték nem szükséges!

Két évvel járunk a Wings of Liberty eseményei után, amikor Sarah Kerrigan, a zergek úrnője ismét emberi formát öltött. A Heart of the Swarm kiegészítő története őt követi, amint megpróbálja egyesíteni az uralma nélkül frakciókra, törzsekre szakadt zerg seregeket.

ÜDVÖZÖL A KAPTÁRTUDAT

Sarah Kerrigan vagy, a hajdani Pengék Királynője. A galaxis egykor nem ismert nálad rettegettebb lényt, most azonban egy szigorúan őrzött kutatólaboratórium mélyén, egy cellában sínylődsz. Mielőtt a Terran Domínium gyilkos csapatai elérnének hozzád, menekülési útvonalat kell találnod a távoli sötét világűrbe... és újból el kell foglalnod a helyed a Raj szívében.

ÚJ FEGYVERARZENÁL

Telepíts új pusztító egységeket a folyton változó csatamezőn. Égesd hamuvá az előre nyomuló ellenséget a Harci Ördögfiókával, ragadd magadhoz a légi uralmat a Vihar segítségével, rohand le a megerősített állásokban megbúvó ellenségeket a Sáskafészekkel, vagy élj a számtalan további lehetőséggel.

ELSZABADUL A POKOL

Vezesd Sarah Kerrigant mindenre elszánt bosszúhadjáratán. Fejleszd a fészked a lehető legnagyobb pusztító erő eléréséhez, fedezd fel a rejtett pszionikus erőket és járj bolygóról bolygóra a Hold nagyságú zerg Leviatán fedélzetén.

INDUL A GLOBÁLIS HÁBORÚ

Ismerd meg a StarCraft II globális közösségének újdonságait a Battle.net oldalon. Játssz barátaiddal együtt, válogass a Starcraft II Arcade számtalan egyéni játéka közül és harcolj csapataiddal a rangsorolt vagy nem rangsorolt címekért minden játékszinten.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!