1. »
  2. »
  3. »
  4. StarCraft II (2): Battle Chest V2

StarCraft II (2): Battle Chest V2 (Pc)

StarCraft II (2): Battle Chest V2 (Pc)

Platform: Pc (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Stratégia, Sci-fi

Kiadó: Activision

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2016/11/29

9.290 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

StarCraft II (2): Battle Chest V2 képe StarCraft II (2): Battle Chest V2 képe StarCraft II (2): Battle Chest V2 képe StarCraft II (2): Battle Chest V2 képe

StarCraft II (2): Battle Chest V2 Ismertető

StarCraft II (2): Battle Chest tartalma:

  • StarCraft II (2): Wings of Liberty alapjáték
  • StarCraft II (2): Heart of the Swarm kiegészítő
  • StarCraft II (2): Legacy Of The Void kiegészítő

StarCraft II (2): Wings of Liberty

A 12 éve megjelent, klasszikussá vált sci-fi RTS végre folytatódik, 29 egyszemélyes küldetéssel és online multiplayer játéklehetőséggel.
A távoli jövőben, az űr legsötétebb zugaiban a múlt szelleme a Te nevedet suttogja. Jim Raynor vagy, a marsallból lett lázadó önkéntes, hadjáratban a Domínium és annak becstelen vezetője, Arcturus Mengsk, ellen. Árulással és bűntudattal körülvéve, sokan már úgy vélik, feladtad a harcot. De be kell tartanod ígéreteidet... és egy régen esedékes bosszút kell törlesztened.

Két évvel járunk a Wings of Liberty eseményei után, amikor Sarah Kerrigan, a zergek úrnője ismét emberi formát öltött. A Heart of the Swarm kiegészítő (futtatásához az eredeti StarCraft 2 is szükséges!) története őt követi, amint megpróbálja egyesíteni az uralma nélkül frakciókra, törzsekre szakadt zerg seregeket.

StarCraft II (2): Heart of the Swarm

Sarah Kerrigan vagy, a hajdani Pengék Királynője. A galaxis egykor nem ismert nálad rettegettebb lényt, most azonban egy szigorúan őrzött kutatólaboratórium mélyén, egy cellában sínylődsz. Mielőtt a Terran Domínium gyilkos csapatai elérnének hozzád, menekülési útvonalat kell találnod a távoli sötét világűrbe... és újból el kell foglalnod a helyed a Raj szívében.

StarCraft II (2): Legacy Of The Void

A Legacy of the Void megjelenésével a tervezett Starcraft II Wings of Liberty RTS játék trilogiává bővül. Sőt az összes rész önállóan is játszhatóvá vált, ezért nem szükséges a megléte a korábbi részeknek. A LOTV tartalmaz új egységeket és a Wings of Libertyhez képest is és változásokat a multiplayer módban. Több mint 50 küldetés, a hadjáratok Artanis-ra fókuszálnak, mint fő karakterre. Az Single player módban diplomáciára is támaszkodhatunk és a játékos különböző Protoss törzsekkel működik együtt, melyek szövetségesként segítik őt.

Internet kapcsolat és ingyenes Battle.net regisztráció szükséges a játékhoz.
Csak a Battle.net-es fiókba bejelentkezve lehet játszani.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!