1. »
 2. »
 3. »
 4. Shift 2 Unleashed

Shift 2 Unleashed (Pc)

Shift 2 Unleashed (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Magyar kézikönyves

Stílus: Szimulátor, Autós

Kiadó: Electronic Arts

Fejlesztő: Slightly Mad Studios

Korhatár: 3+

Megjelenés: 2011/03/25

Link: Hivatalos honlap

4.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps3Xbox 360
Shift 2 Unleashed képe Shift 2 Unleashed képe Shift 2 Unleashed képe Shift 2 Unleashed képe

Shift 2 Unleashed Ismertető

A SHIFT 2 UNLEASHED új grafikus motorjával és a látvány terén eszközölt fejlesztéseivel új szintre emeli a forradalmian valószerű vezetési élményt; újdonságai a sisakkamera-nézet, az éjszakai vezetés és a pálya, illetve az autók valószerű elhasználódása.

Az újonnan bemutatott Pagani Huayra szuperautót elsőként felvonultató program jóvoltából a játékosok egyedülálló valószerűséggel élhetik át az autóversenyzés izgalmait. A SHIFT 2 UNLEASHED játékban helyet kapott a Need for Speed Hot Pursuit újdonsága, a versenyszellemet tápláló Autolog technológia is, mely eredményeik alapján rangsorolja a barátokat és a riválisokat, nagyban fokozva az újrajátszhatóságot. A játékban szereplő járművek, a szimulátoros hagyományoknak megfelelően, sokoldalúan testre szabhatók és tuningolhatók.

 • Az átélés új szintje – Forradalmi, belső nézetű versenyszimuláció, melynek jóvoltából mindig az események középpontjában érzed magad! Érezd a vibrációt, és próbáld a fejedet egyenesben tartani!
 • Valóban életszerű verseny – A SHIFT 2 Unleashed valósághű menetdinamikát és létező autókat felvonultató játékmenete új szintre emeli a versenyszimuláció műfaját.
 • Az Autolog új színt visz a játékba – Válj közismertté a forradalmi Autolog rendszer segítségével, mely követhetővé és megoszthatóvá teszi pályafutásod összes eredményét és állomását, a futamidőket, a fényképeket, a videókat és bármi mást, amit online barátaidnak is megmutatnál. A rendszer a magad és barátaid teljesítményét figyelemmel kísérve testreszabott online és offline kihívásokat is ajánl.
 • Lenyűgözően változatos karrier – Válassz vezetési stílusodhoz illő kihívásokat és gyűjts tapasztalatot; állj rajthoz a világ legjobb pilótái ellen több kategóriában, hogy megszerezd a FIA GT1 világbajnoki és a GT3 európa-bajnoki trófeáját!
 • Stílus vagy győzelem? – Tedd a világ legnagyobb teljesítményű versenyautóit önkifejezésed eszközeivé! A motortól a karosszérián át a felfüggesztésig bármit lecserélhetsz rajtuk; lehetőségeidnek se szeri, se száma.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!