1. »
 2. »
 3. »
 4. Resident Evil Origins Collection

Resident Evil Origins Collection (Pc)

Resident Evil Origins Collection (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Túlélő horror

Kiadó: Capcom

Fejlesztő: Capcom

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2016/01/22

3.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4Xbox One
Resident Evil Origins Collection képe Resident Evil Origins Collection képe Resident Evil Origins Collection képe Resident Evil Origins Collection képe

Resident Evil Origins Collection Ismertető

Resident Evil Origins Collection tartalma:

 • Resident Evil HD
 • Resident Evil 0 HD

Az eredeti Resident Evilben a S.T.A.R.S (Special Tactics and Rescue Service) csapatának két tagját, Chris Redfieldet és Jill Valentine-t irányíthatod, akik a Bravo-csapat elveszett tagjai után kutatnak Raccoon City-ben. A kevés lőszer és a túlélést segítő tárgyak alacsony száma miatt a játékosoknak minden tudásukra szükségük lesz ahhoz, hogy sikeresen vegyék a város csapdáit és akadályait. A Resident Evil 0 sem különb ennél: az 1998-ban játszódó történetben a S.T.A.R.-s Bravo-csapata Racoon City külvárosába merészkedik, ahol furcsa gyilkosságok szálait próbálják felgöngyölíteni. A sztori során a játékos az újonc rendőrt, Rebecca Chamberst, és az ex-tengerészgyalogos Billy Coent is irányíthatja, kettejük képességeit használva a továbbjutás kulcsának megtalálásához.

 • Vissza a széria gyökereihez - Fedezd fel a Resident Evil kultikus kúriájának szörnyűségeit, és az Ecliptic Express-szel érkezett rémségek történetét a két rajongói kedvenc játékban.
 • Teljesen feljavított látványvilág - Mindkét játék teljesen új, nagy felbontáshoz tervezett textúrákkal (újgenerációs konzolokon 1080p felbontással megfejelve) érkezik, melyek mégis megőrzik az alapkiadások stílusát és hangulatát.
 • Újramasterelt hangeffektek - A felhasználó hangrendszeréhez is igazodó 5.1-es surround támogatás révén a két játék minden eddiginél jobban szól.
 • Wesker-mód - A Resident Evil 0-ban a játékosok a kúriában történt incidensig vezető eseményeket egy másik szemszögből is átélhetik, a különleges öltözettel és képességekkel felruházott Weskert irányítva.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!