1. »
  2. »
  3. »
  4. Pure Farming 2018

Pure Farming 2018 (Pc)

Pure Farming 2018 (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Magyar feliratos

Stílus: Szimulátor

Kiadó: Techland

Korhatár: 3+

Megjelenés: 2018/03/13

2.790 Ft

Státusz: Raktáron

Szállítás: 1-2 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4Xbox One
Pure Farming 2018 képe Pure Farming 2018 képe Pure Farming 2018 képe Pure Farming 2018 képe

Pure Farming 2018 Ismertető

A Pure Farming 2018 új szintre emeli a farmolást: használd a legújabb technológiát és legkorszerűbb gépeket Európában, Ázsiában, Amerikában és termeld a helyi igényeknek leginkább megfelelő növényeket, mint például a kender, kávébab és olajbogyó.

A Pure Farming 2018 a három különleges játékmódnak köszönhetően mind a szimulációs veteránok, mind a gazdálkodási játékokban kezdő játékosok számára magas játék-élmény faktort garantál.

  • Minden-az-egyben: állattenyésztés, gyümölcsösök, üvegházak, földművelés, zöld-energia, hogy csak a legfontosabbakat említsük!
  • 100%-osan liszenszelt gépek: pl. Zetor, Landini, McCormick, Gregoire, DAF, Mitsubishi, stb. A legapróbb részletekig kidolgozva, beleértve súlyukat és megjelenésüket, amik ezáltal realisztikus képet adnak vissza a modern gazdaság működtetésével kapcsolatban.
  • Globális farmolás: Olaszország, Japán, Montana, USA: utazz gazdaságaid között, termeld a helyi igényeknek leginkább megfelelő növényeket és használj olyan ágazat-specifikus gépeket, mint pl. rizs ültetőgép, vagy kaszálógép.
  • Farm mindenkinek: Végre egy játék, ahol BÁRKI próbára teheti tudását! A 3 féle játékmód közül mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbbet, legyen szó az „Első farm”-ról, „Szabad gazdálkodás”-ról, vagy „Kihívások a farmon”-ról”.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!