1. »
  2. »
  3. »
  4. Need For Speed Rivals

Need For Speed Rivals (Pc)

Need For Speed Rivals (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Magyar kézikönyves

Stílus: Szimulátor, Autós

Kiadó: Electronic Arts

Fejlesztő: Criterion Games

Korhatár: 12+

Megjelenés: 2013/11/21

Link: Hivatalos honlap

2.690 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps3Ps4Xbox 360Xbox One
Need For Speed Rivals képe Need For Speed Rivals képe Need For Speed Rivals képe Need For Speed Rivals képe

Need For Speed Rivals Ismertető

Az illegális versenyzők és a rendőrök viadala új állomásához érkezett: a Need For Speed Rivals-ban mi dönthetjük el, hogy melyik oldalra állunk. A törvény akármelyik oldala mellett is döntünk, az biztos, hogy eszelős száguldásban lesz részünk a szuperautóknak köszönhetően!

Köszöntünk Redview County-ban, ahol sosem szűnik az utcai versenyzés izgalma rendőrök és versenyzők között: mindkét oldal totális háborút vív, hogy megszerezze a közösségi, helyi és országos médiát, és kiérdemelje a legjobb kocsikat, tuningelemeket és technológiákat. Tégy kockára mindent! Ne bízz senkiben!

  • Vérre menő versengés - A versenyzők a dicsőséget hajszoló magányos farkasok; autóik fürgék, száguldásra, vad üldözésekre termettek. A zsaruk csapatokban dolgozva vadásszák le a versenyzőket, felhasználva a rendőri erők minden eszközét. Cseréljetek szerepet bármikor, figyeljétek, hogyan emelkednek a tétek a vadonatúj pontszerzési rendszerben, ahol sebességpontjaiddal még nagyobb jutalmakat nyerhetsz!
  • All-Drive mód - A Need for Speed Rivals újdonsága, az All-Drive lerombolja a határvonalat az egy- és többszemélyes játékmenet között. Gördülékenyen léphetsz be egy világba, ahol barátaid már ott versenyeznek és üldözik egymást. Nincs előszoba. Nincs várakozás. Az útvonalak keresztezik egymást, versenyek és üldözések futnak össze, olyan világot teremtve, ahol nincs két egyforma pillanat.
  • A te autód, a te személyiséged - Fejleszd autódat a legújabb teljesítménytuninggal és technológiával, tedd személyessé a verdát friss festésekkel, külsőkkel, egyedi rendszámokkal, felnikkel és matricákkal, hirdest stílusodat barátaid és riválisaid előtt! Ments el különféle konfigurációkat, és tarts kéznél többféle autócsomagot, hogy bármilyen helyzetben megállhasd a helyed!
  • Üldözési és menekülési technológiák - A versenyzés intenzív pillanatai még izgalmasabbak lettek a törvény egy-egy oldalára optimalizált technológiákkal és fejlesztésekkel. A versenyzők menekülést segítő rendszerei a zavaróktól az elektromágneses impulzusokig terjednek. A zsaruk agresszív elfogásokra készülnek lökéshullámokkal, útakadályokkal, helikopteres támogatással és egyebekkel. Bármelyik oldalra állsz, a technológiával egy lépéssel vetélytársaid előtt járhatsz.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!