1. »
  2. »
  3. »
  4. LEGO Star Wars: The Complete Saga

LEGO Star Wars: The Complete Saga (Pc)

LEGO Star Wars: The Complete Saga (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Ügyességi

Kiadó: Lucasarts

Fejlesztő: Traveller's Tales

Korhatár: 3+

Megjelenés: 2009/10/13

Link: Hivatalos honlap

3.390 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps3Xbox 360
LEGO Star Wars: The Complete Saga képe LEGO Star Wars: The Complete Saga képe LEGO Star Wars: The Complete Saga képe LEGO Star Wars: The Complete Saga képe

LEGO Star Wars: The Complete Saga Ismertető

A trilógia, amely mindent elindított. A Csillagok Háborúja nemcsak a filmtörténetben, de a videojátékok világában is mérföldkövet állított fel, amikor megjelent a legelső LEGO Star Wars játék. A vicces LEGO szereplők remekbe szabottan adták elő a filmek jeleneteit, miközben ügyesen megtervezett pályákon lehetett ugrálni, lézerkardozni, és használni az Erőt.

A LEGO Star Wars: The Complete Saga emeli a tétet, és most már mind a hat Csillagok Háborúja filmet összefogja. Végig lehet élni a klasszikus trilógia filmjeit és az új, XXI. században a mozikba került darabokat is (Baljós árnyak, A klónok támadása, A Sith-ek bosszúja). Minden filmhez hat pálya tartozik, így ez összesen 36 pályát jelent. Vannak mászkálós részek is, de olyan pályák is, amelyeket teljes egészében járműben teljesíthetsz. Részt vehetsz a híres Hoth küzdelmében, ahol birodalmi lépegetők lábaira tekerheted a zsinórt, Tie vadászokat lőhetsz le X-szárnyú űrhajóddal, de kalandozhatsz az összes híres bolygón, így a Tatooine-on és az Endoron is.

A filmek összes híres jelenetét előadják a LEGO szereplők, vicces, humoros formában. Ha pedig nem lenne elég, hogy egyedül játszod végig a pályákat, lehetőség van kétfős ko-operatív játékra egy gépen, így a két karaktert két ember irányíthatja. A pályák telis tele vannak titkokkal és rejtett, gyűjthető extrákkal. Ahogy haladsz előre, és egyre több ilyet gyűjtesz be, további karakterek nyílnak meg, valamint bónusz pályák is várnak rád.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!