1. »
 2. »
 3. »
 4. Kingdom Come Deliverance

Kingdom Come Deliverance (Pc)

Kingdom Come Deliverance (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Speciális

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: RPG

Kiadó: Deep Silver

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2018/02/13

Link: Hivatalos honlap

12.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4Xbox One

Kingdom Come Deliverance Ismertető

A Special Edition extra tartalma:

 • extra páncél
 • extra kincses térkép

A Cseh Királyságban járunk - ez a korabeli Európa szíve, egy kultúrában, ezüstben és impozáns kastélyokban gazdag vidék. Azonban a szeretett uralkodó, IV. Károly császár halála romlásba döntötte a királyságot: a háború, a becstelenség és a belviszályok darabokra szabdalták a Német-római Birodalom ékkövét.A koronát Károly egyik fia, Vencel örökölte. Édesapjával ellentétben ő egy naiv, önelégült és alázatot nem ismerő uralkodónak bizonyult. Vencel gyengeségét megérezvén a féltestvére, egyben a Magyar Királyság uralkodója, a Vörös Rókaként ismert Zsigmond ravasz tervet forralt. Jó szándékot színlelve a Cseh Királyságba utazott, ahol végül tömlöcbe záratta Vencelt. Így Zsigmond szabadon fosztogathatta a király nélkül maradt királyságot, eltulajdonítva annak értékes kincseit.
Ebben a kaotikus időszakban lépsz színre, mint Henrik, egy kovács fia. Békés életednek hirtelen szakadt vége, mikor is Zsigmond király zsoldoshordája porig égette a falvadat. Az otthonodtól, a családodtól és a jövődtől megfosztva Radzik Kobila fejedelem szolgálatába állsz, aki ellenállást szervez a megszállókkal szemben. Sorsod egy véres konfliktus kellős közepébe sodort téged, magába a tomboló háborúba, ahol a Cseh Királyság jövője a tét!

 • Hatalmas és valósághű nyitott világ - Fenséges várak, végtelen mezők – mindez lenyűgöző, csúcsminőségű grafikával!
 • Rugalmas történetvezetés - Többféle módon is megoldhatod a küldetéseket, de viseld a döntéseid következményeit!
 • Kihívást jelentő küzdelem - Távolsági harc, lopakodás és közelharc. Válassz magadnak fegyvernemet, majd sajátítsd el a fegyverforgatás rejtelmeit! Alkalmazz kifinomult támadásokat, amelyek legalább annyira látványosak, mint amilyen kegyetlenek!
 • Karakterfejlődés - Fejleszd a jártasságaidat, sajátíts el új készségeket, kovácsolj magadnak egyre erősebb felszerelést!
 • Dinamikus világ - A tetteid hatással vannak a körülötted lévő emberekre. Harcolj, lopj, csábíts, fenyegess meg, győzz meg vagy fizess le másokat! Csakis rajtad múlik!
 • Történelmi pontosság - Találkozz valós történelmi személyekkel, éld át a Cseh Királyság korhű hangulatát!

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!