1. »
  2. »
  3. »
  4. Just Cause 3

Just Cause 3 (Pc)

Just Cause 3 (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Kaland

Kiadó: SquareEnix

Fejlesztő: Avalanche Studios

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2015/12/01

Link: Hivatalos honlap

12.490 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4Xbox One
Just Cause 3 képe Just Cause 3 képe Just Cause 3 képe Just Cause 3 képe

Just Cause 3 Ismertető

Készülj fel egy őrült utazásra!

Rico Rodrigez visszatér a csodálatos, mediterrán Medici szigetére, hogy leszámoljon a zsarnok Di Rebello diktátorral és felszabadítsa a sziget népét. Az akció vízen, levegőben és földön egyaránt zajlik majd,  egy hatalmas nyílt világban, amelyben egy több mint 1000 négyzetkilométeres szigetvilágot járhatunk majd be minden irányból vízszintesen és függőlegesen is.

A zsarnok Di Rebello irányítja Medici szigetét, egy hatalmas hadsereg parancsnokaként, azonban nem csak a sziget, hanem az egész világ felett is uralkodni akar, ehhez azonban Rico-nak (Nekünk) is lesz egy-két szava.

  • Rico arzenáljában rengeteg fegyver és kütyü vár, hogy felhasználd a pusztításhoz, régi kedvencünk, a továbbfejlesztett grapple hook segítségével a sziget bármely pontjához odahúzhatjuk magunkat (akár csak Batman), vagy összeköthetünk két tárgyat.
  • Tovább fejlődött az ejtőernyőnk is, így már sokkal pontosabban tudunk célozni ereszkedés közben, vagy ha gyorsabb közlekedésre vágyunk, akkor a wing suit segítségével madárként repülhetünk át a sziget fölött.
  • 80 jármű (földi, vízi és repülő) vár Ránk a szigeten, hogy volánjuk mögő pattanva eljussunk A-ból B-be, vagy akár felrobbantsuk őket (mint bármi mást a játékban), ezzel újabb nagyszabású pusztítást okozva.
  • A rengeteg gyűjthető tárgynak és mellékküldetéseknek hála a fő cselekmény mellett új fegyverekkel, járművekkel gazdagíthatjuk azoknak lehetőségét amikkel kegyetlenül leszámolhatunk a gaz diktátorral és embereivel.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!