1. »
  2. »
  3. »
  4. Far Cry 3 (UbiSoft Exclusive)

Far Cry 3 (UbiSoft Exclusive) (Pc)

Far Cry 3 (UbiSoft Exclusive) (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Ubisoft Exclusive

Honosítás: Magyar kézikönyves

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Ubisoft

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2012/11/30

Link: Hivatalos honlap

3.790 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További kiadások:Normál
Far Cry 3 (UbiSoft Exclusive) képe Far Cry 3 (UbiSoft Exclusive) képe Far Cry 3 (UbiSoft Exclusive) képe Far Cry 3 (UbiSoft Exclusive) képe

Far Cry 3 (UbiSoft Exclusive) Ismertető

Jason Brody egyszerű turistaként érkezett a szigetre, de valóságos mészárosként kell távoznia! Éld át a szerencsétlen főhős történetét, aki az elrabolt barátnője megmentése érdekében kénytelen egy őrült zsoldossal és annak hatalmas seregével felvenni a harcot egy mesés paradicsomi szigeten, ahol nem hűsítő koktélok, hanem hatalmas robbanások és mindenfelé szálló ólomgolyók várják a kalandot keresőket!

A Far Cry 3 tízszer akkora méretű területen játszódik majd, mint a korábbi részek - a sziget behatároltsága ellenére sem kell aggódni attól, hogy túl hamar kiismernénk a terepet. A változatos, roppant látványos grafikát ezúttal a Crytek CRYEngine 3 névre hallgató motorja fűti: az eredmény a generáció egyik legjobban kinéző FPS-e lett, hihetetlenül szép növényzettel, látványos árnyékokkal és dinamikus tűzharcokkal: a prezentáció frontján nem fogunk túl sok problémába ütközni. A fejlesztők a fedezékhasználatra és a lopakodásra nagy hangsúlyt fektettek: az ellenfelek jóval többen vannak, mint az ideális egy nyílt tűzharchoz, így minden összecsapás előtt jobban járunk majd, ha alaposan felmérjük a terepet és saját lehetőségeinket.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!