1. »
 2. »
 3. »
 4. Dragon's Dogma: Dark Arisen

Dragon's Dogma: Dark Arisen (Pc)

Dragon's Dogma: Dark Arisen (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: RPG, Fantasy

Kiadó: Capcom

Fejlesztő: Capcom

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2016/01/15

Link: Hivatalos honlap

6.590 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4Xbox One
Dragon's Dogma: Dark Arisen képe Dragon's Dogma: Dark Arisen képe Dragon's Dogma: Dark Arisen képe Dragon's Dogma: Dark Arisen képe

Dragon's Dogma: Dark Arisen Ismertető

A kiadás nem csupán az alapjátékot tartalmazza, de az azt követő folytatás, Dark Arisen összes extra tartalmát is, beleértbe az új területet, a Bitterblack Isle-t, az új ellenfeleket és küldetéseket, és a magas szintű játékosokat támogató fegyvereket és páncélokat.

A Dragon's Dogma: Dark Arisen vérbeli akció-szerepjáték, ahol a játékos egy hatalmas, részletesen kidolgozott, élő világban vághat bele egy kalandba, mesterséges intelligencia által irányított, Pawnoknak nevezett karakterek társaságában, akik maguktól, önállóan harcolnak, bemutatva azokat a képességeket és stratégiát, amit magától a játékostól tanulnak el! A PC játékosok az online támogatásnak hála meg is oszthatják a világgal pawnjaikat, akik más világokban vendégeskedve hozhatnak vissza tulajdonosuknak értékes kincseket, pénzt, és a főellenfelek legyőzésénél használható stratégiákat.

 • Dinamikus harcrendszer - Vágd le a Hidra mind a négy fejét, mássz egy griffmadár hátára és támadj a levegőből, győzz le sárkányokat és más lényeket, kifürkészve azok gyengeségeit.
 • Temérdek tartalom - A csomag mind az alapjátékot, mind annak folytatását tartalmazza, beleértve a részletes karaktergenerálást, és a hatalmas, földalatti területet is.
 • Részletes testreszabhatóság - Kilenc különböző, vocationnek hívott kaszt, egyedi képességekkel, fegyverekkel és páncélokkal, melyek mind fejleszthetők. Tanítható és kiképezhető, mesterséges intelligencia által irányított társak.
 • Lenyűgöző látványvilág - Részletgazdag, nagyfelbontású grafika.
 • Teljes Steam támogatás - Steam eredmények, Xbox 360 és Xbox One kontroller támogatás, egér és billentyűzetre szabott irányítás.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!