1. »
 2. »
 3. »
 4. Dirt Rally Legend Edition

Dirt Rally Legend Edition (Pc)

Dirt Rally Legend Edition (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Szimulátor, Rally

Kiadó: Codemasters

Fejlesztő: Codemasters

Korhatár: 3+

Megjelenés: 2016/04/05

Link: Hivatalos honlap

13.990 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4Xbox One
Dirt Rally Legend Edition képe Dirt Rally Legend Edition képe Dirt Rally Legend Edition képe Dirt Rally Legend Edition képe

Dirt Rally Legend Edition Ismertető

Legend Edition extra tartalma:

 • Colin McRae Rally Legend dokumentumfilm DVD (angol nyelvű)

Köszönt Téged az igazi rally világa! A Dirt címek mindig is minőségi élményt adtak a sárdagasztó versenyautók világából, a látvány és a vezetési élmény a legjobbak között volt minden alkalommal. Évek alatt érkezett pár kihívója a klasszikus rally-s sorozatnak, azonban a 2015-ös Pc-s Steam-es megjelenés óta új magasságot állított be a Dirt Rally, stílusán belül, ezt a lécet bizony nehéz lesz átugrani bárkinek is. A játék végre nem csak digitálisan, hanem lemez kiadásban is elérhető és végre a konzolos pilóták is versenybe szállhatnak a stopperórával és a fizikai korlátokkal.

Minden pálya más kihívások elé állít, miközben a fizika határait súrolod vezetés közben, meg kell küzdened olyan környezeti elemekkel is, mint a jég, hó, homok, sár, amiket tovább nehezít a változó időjárás. Az autók nem csak látványosan törnek, hanem befolyásolják a vezetést is, továbbá értékes időt veszíthetsz a javítások alatt. Minden pálya és verseny próbára teszi a koncentrációdat és képességeidet, de ha megbízol és hallgatsz a navigátorodra, akkor a dobogó tetején Te pattinthatsz pezsgőt.

 • Ikonikus rally autók - A rallyhoz szükséged lesz a megfelelő eszközökre, jó stratégiára és egy jó csapatra. A Dirt Rally-ban 40-nél is több ikonikus és jelenleg is versenyző autó közül választhatsz kedved, vagy a pálya követelményei szerint.
 • Több, mint 70 pálya - Száguldj át erdőkön, ugratókon, hegyvidéken, ez Rólad, az autódról és az útról szól. Látogass el a rally világának ikonikus helyszíneire és hagyd ott a gumid nyomát minden pályáján.
 • Rallycross tartalmak - Versenyezz a gép vagy online mások ellen a 6 leggyorsabb off-road autók egyikében
 • Fejlesztések és beállítások - A személyre szabhatóság eddig nem látott részletességgel áll rendelkezésedre, a beállítások segítségével olyan autót faraghatsz, ami a Te stílusodhoz és tudásodhoz passzol

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!