1. »
  2. »
  3. »
  4. Battlefield 3 Premium Edition

Battlefield 3 Premium Edition (Pc)

Battlefield 3 Premium Edition (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Premium

Honosítás: Magyar kézikönyves

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Electronic Arts

Fejlesztő: DICE

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2012/09/14

Link: Hivatalos honlap

4.990 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps3Xbox 360
További kiadások:Normál
Battlefield 3 Premium Edition képe Battlefield 3 Premium Edition képe Battlefield 3 Premium Edition képe Battlefield 3 Premium Edition képe

Battlefield 3 Premium Edition Ismertető

A Battlefield 3 Premium Edition többet nyújt! Ez a legkedvezőbb módja megtapasztalni a Battlefield 3 élményt, kezdők és tapasztalt Battlefield veteránok számára egyaránt! A Battlefield 3 Premium Edition tartalmazza a Battlefield 3 összes vezethető járművét, a rombolás és a csapatjáték minden izgalmát, plusz a Battlefield 3 Premium tagságot, melyhez jár mind az öt Battlefield 3 kiegészítő csomag, továbbá a Multiplayer Head Start Kit csomagot, mely a kezdő játékosok többszemélyes módban való boldogulását hivatott megkönnyíteni.

A Battlefield 3 Premium tagság olyan digitális szolgáltatás, melyen keresztül elérhető a Battlefield 3 mind az öt tematikus kiegészítő csomagja, köztük a Back to Karkand, a Close Quarters, az Armored Kill, Aftermath és End Game. Az öt csomag együtt lenyűgöző mennyiségű játéktartalmat kínál: 20 új pályát, új fegyvereket, 10-nél több új járművet, és négy új játékmódot. A tagok számos egyedi játékbeli tárgyat is kapnak, mely más módon nem megszerezhető – köztük az ACB-90 túlélőkést, dögcédulákat, exkluzív álcaruhákat és fegyvertextúrákat.Premium tagok számára olyan egyedi jellemzők is elérhetők, mint a statisztikák lenullázása, elsőbbségi pozíció a szervereken, és új összetevő-rétegek a szakaszemblémákhoz.

A Multiplayer Head Start Kit jóvoltából az online boldogulás is könnyebb. A csomagban azonnal elérhetők az olyan ütős tárgyak, mint a hőkövető levegő-levegő rakéta repülőgéphez és helikopterhez, a defibrillátor és a T-UGS szenzor, a fegyverek közül pedig a 40 mm-es gránátvető, az M416 gépkarabély és az M249 könnyűgéppuska. A 18 fegyvert, eszközt és járműfejlesztést felvonultató Multiplayer Head Start Kit a szükséges plusz azoknak, akik szeretnék a többszemélyes harcmezőt is uralni.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!