1. »
  2. »
  3. »
  4. Battlefield 3

Battlefield 3 (Pc)

Battlefield 3 (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Magyar kézikönyves

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Electronic Arts

Fejlesztő: DICE

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2011/10/25

Link: Hivatalos honlap

2.990 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps3Xbox 360
További kiadások:Premium
Battlefield 3 képe Battlefield 3 képe Battlefield 3 képe Battlefield 3 képe

Battlefield 3 Ismertető

A Battlefield 3 játékot a DICE vadonatúj, minden igényt kielégítő grafikus motorja, a Frostbite™ 2 működteti. Ez a korszerű technológia lehetővé teszi a Battlefield 3 számára, hogy sosem látott grafikai részletességgel, dinamikus hangkulisszával jelenítsen meg korábban példátlan távlatokat és rombolást. A karakteranimációk ANT technológiája azonos azzal, mely a legfrissebb EA SPORTS™ játékokban kápráztatta el a közönséget.

A grafikai motor megújulása természetesen csak a kezdet. A közeljövőben játszódó Battlefield 3 szóló, többszemélyes és kooperatív módú nemzetközi csatározásai szárazon, vízen és levegőben zajlanak majd. A játékosok minden pályán egyenesen a harc sűrűjébe csöppennek, legyen az zsúfolt városi utca, ahol a küzdelem szemtől szembe zajlik, vagy a rideg természet, ahol a messze hordó fegyvereké a főszerep.

  • Frostbite 2 motor – A Battlefield 3 a Frostbite 2 fantasztikus technológiájára épül, mely új távlatokat nyit a karakteranimáció, rombolás, bevilágítás, távlatok és hangok területén. E lenyűgöző képességű grafikus motor jóvoltából a játékosok fizikailag és érzelmileg is olyan mértékben élhetik bele magukat bele a játékba, ahogy azelőtt soha.
  • Érezd a csata hevét! – Érezd a golyók és a robbanások hatásait, vonszold fedezékbe sebesült bajtársaidat, és támaszd meg fegyvered csövét szinte bármilyen tereptárgyon! A Battlefield 3 világszínvonalú karakteranimációja, látványos effektjei és valószerű játékmenete csapást mér az érzékekre, és személyesebb közelségbe hozza a belső nézetű akciót bármely más FPS-nél!
  • Verhetetlen járműcsata – A legjobb többszereplős online járműcsata hangrobbanással kapcsol magasabb sebességbe: a használható szárazföldi, légi és vízi járművek széles kínálatából a sugárhajtású repülőgép sem hiányozhat.
  • Városi hadviselés – A harc olykor közismert, máskor váratlan helyeken zajlik: az Egyesült Államokban, a Közel-Keleten és Európában; szűk sikátorokban, zsúfolt belső kerületekben és nyílt, járműbarát térségeken, ahol a játékosok zavartalanul vívhatják meg a holnap csatáit.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!