1. »
 2. »
 3. »
 4. Assassin's Creed Unity Special Edition

Assassin's Creed Unity Special Edition (Pc)

Assassin's Creed Unity Special Edition (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Speciális

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Kaland

Kiadó: Ubisoft

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2014/11/14

Link: Hivatalos honlap

5.390 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox One
További kiadások:Normál
Assassin's Creed Unity Special Edition képe Assassin's Creed Unity Special Edition képe Assassin's Creed Unity Special Edition képe Assassin's Creed Unity Special Edition képe

Assassin's Creed Unity Special Edition Ismertető

A Special Edition tartalma:

 • Assassin's Creed Unity játékszoftver
 • Extra küldetés: The Chemical Revolution DLC

Párizs, 1789. A Francia Forradalom a terror és a káosz otthonává változtatja ezt a nagyszerű várost. A macskaköves utcák pirosan izzanak az emberek vérétől, akik fel mertek lázadni az elnyomó arisztokrácia ellen. Most, hogy a nemzet két részre szakadt, egy fiatalember, akit Arno Dorian-nak hívnak, elindul egy rendkívüli úton, mely során felfedezi a Forradalom mögött álló hatalmakat. Kalandja során a nemzet sorsáért folyó könyörtelen harc közepében találja magát, mely egy igaz orgyilkossá változtatja őt.

Az Assassin's Creed Unity, az egyik legnagyobb franchise új részét a forradalmian új Anvil engine hajtja, amit a fejlesztők az alapoktól építettek újjá az új generációs platformokra. Bastille ostromától - XVI. Lajos kivégzéséig, éld át a Francia Forradalom minden fordulatát, ahogy még soha ezelőtt – és segíts Franciaország népének új sorsot kovácsolni.

 • Teljes mozgásszabadság az új parkour mechanikával, falakon futhatunk fel, ugorhatunk át, ereszkedhetünk le és ugrálhatunk háztetőkön keresztül.
 • Újjá alkotott harc-rendszer, ami az időzítésen és taktikán alapul.
 • Fejlett lopakodás, mely új módokkal gazdagodott, fedezékharc és tömeg-manipulációs lehetőségek.

Maradj láthatatlan, koncentrálj a tökéletes időzítésre és támadj észrevétel nélkül.

Vágj magadnak utat egy hatalmas, nyitott világban, melyet kizárólag az új Anvil engine erejének köszönhetően hozhattak létre.

 • Járd be az épületek részletgazdagon lemodellezett belterét és fedezz fel titkos földalatti katakombákat és szennyvízcsatornákat.
 • Kezdj bele a történelmi küldetésekbe, kincsvadászatokba, gyilkossági rejtélyek megoldásába és megannyi kalandba. A város több órányi játékidőt tartogat.
 • Légy szemtanúja a Francia Forradalom káoszának, a valószerű, nyüzsgő tömegeknek és olyan jeleneteknek, ahol egyszerre 5000 NPC-t láthatunk a képernyőn.

Járjátok be a 18. századi Párizs-t 3 másik barátoddal, hála a négyfős kooperatív módnak. Szabotáljatok egy kivégzést. Védjetek meg egy császárt. Gyilkoljatok meg egy Templar-t. A győzelem nem lesz könnyű: Te és csapatod csak a folyamatos kommunikáció, precíz időzítés és irányítás segítségével teljesíthetitek sikerrel a küldetéseket és válhattok köddé láthatatlanul.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!