1. »
 2. »
 3. »
 4. Assassin's Creed Unity

Assassin's Creed Unity (Pc)

Assassin's Creed Unity (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Kaland

Kiadó: Ubisoft

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2014/11/14

Link: Hivatalos honlap

4.490 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4Xbox One
További kiadások:Speciális
Assassin's Creed Unity képe Assassin's Creed Unity képe Assassin's Creed Unity képe Assassin's Creed Unity képe

Assassin's Creed Unity Ismertető

Párizs, 1789. A Francia Forradalom a terror és a káosz otthonává változtatja ezt a nagyszerű várost. A macskaköves utcák pirosan izzanak az emberek vérétől, akik fel mertek lázadni az elnyomó arisztokrácia ellen. Most, hogy a nemzet két részre szakadt, egy fiatalember, akit Arno Dorian-nak hívnak, elindul egy rendkívüli úton, mely során felfedezi a Forradalom mögött álló hatalmakat. Kalandja során a nemzet sorsáért folyó könyörtelen harc közepében találja magát, mely egy igaz orgyilkossá változtatja őt.

Az Assassin's Creed Unity, az egyik legnagyobb franchise új részét a forradalmian új Anvil engine hajtja, amit a fejlesztők az alapoktól építettek újjá az új generációs platformokra. Bastille ostromától - XVI. Lajos kivégzéséig, éld át a Francia Forradalom minden fordulatát, ahogy még soha ezelőtt – és segíts Franciaország népének új sorsot kovácsolni.

 • Teljes mozgásszabadság az új parkour mechanikával, falakon futhatunk fel, ugorhatunk át, ereszkedhetünk le és ugrálhatunk háztetőkön keresztül.
 • Újjá alkotott harc-rendszer, ami az időzítésen és taktikán alapul.
 • Fejlett lopakodás, mely új módokkal gazdagodott, fedezékharc és tömeg-manipulációs lehetőségek.

Maradj láthatatlan, koncentrálj a tökéletes időzítésre és támadj észrevétel nélkül.

Vágj magadnak utat egy hatalmas, nyitott világban, melyet kizárólag az új Anvil engine erejének köszönhetően hozhattak létre.

 • Járd be az épületek részletgazdagon lemodellezett belterét és fedezz fel titkos földalatti katakombákat és szennyvízcsatornákat.
 • Kezdj bele a történelmi küldetésekbe, kincsvadászatokba, gyilkossági rejtélyek megoldásába és megannyi kalandba. A város több órányi játékidőt tartogat.
 • Légy szemtanúja a Francia Forradalom káoszának, a valószerű, nyüzsgő tömegeknek és olyan jeleneteknek, ahol egyszerre 5000 NPC-t láthatunk a képernyőn.

Járjátok be a 18. századi Párizs-t 3 másik barátoddal, hála a négyfős kooperatív módnak. Szabotáljatok egy kivégzést. Védjetek meg egy császárt. Gyilkoljatok meg egy Templar-t. A győzelem nem lesz könnyű: Te és csapatod csak a folyamatos kommunikáció, precíz időzítés és irányítás segítségével teljesíthetitek sikerrel a küldetéseket és válhattok köddé láthatatlanul.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!