1. »
  2. »
  3. »
  4. Assassin's Creed III (3)

Assassin's Creed III (3) (Pc)

Assassin's Creed III (3) (Pc)

Platform: Pc

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Magyar feliratos

Stílus: Akció, Kaland

Kiadó: Ubisoft

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2012/11/23

Link: Hivatalos honlap

3.390 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps3Xbox 360
További kiadások:Ubisoft Exclusive
Assassin's Creed III (3) képe Assassin's Creed III (3) képe Assassin's Creed III (3) képe Assassin's Creed III (3) képe

Assassin's Creed III (3) Ismertető

Az Assassin's Creed III (3)-ban az akció keveredik a kalanddal és egyvelegük a Ubisoft Montreal hegesztő brigádjának újabb gyöngyszeme, ami ötödször hozza el nekünk a lopva-kúsz-mász gyilkolászás örömét, most az Amerikai Függetlenségi Háború idején.

A 18. századi Észak-Amerikában 20 év folyamatos összetűzés után 13 amerikai kolónia és az angol korona közötti háború elkerülhetetlennek tűnik. A frontvonalakat meghúzták, a vérontás ideje közeledik. A leégett indiántábor parázsló hamvaiból egy új Assassin születik.

A történet főszereplője Connor Kenway, aki a egy őslakos amerikai Assassin volt. Ez a félig brit, félig mohawk indián ürge szakképzett szabadfutó, aki nemcsak, hogy bármelyik fára fel tud mászni (még arra is, amelyiken már medve van), hanem Tarzan-t megszégyenítő mozgékonysággal ugrálni ágról-ágra, a sziklák és a város építményei sem jelentenek számára akadályt (értsd: a csóka, előrehaladását tekintve benyomta a God Mode-ot). A fegyverekkel is ügyesen tud zsonglőrködni: tomahawkot, íjat, kovás pisztolyt, puskát, kötéltüskét, a rejtett penge kifordítható tőrként használható verzióját is úgy használja, ahogy mi soha sem tennénk.

  • Nyilak, pisztolyok, tomahawk és az assassinok csuklópengélye mind rendelkezésedre állnak, az ellenfelek likvidálásához
  • Fedezd fel a veszélyes vadonnal határos népes városokat
  • A játék új motorja a brutalitás és szépség tökéletes konbinációjával jeleníti meg egy nemzet szabadságért folytatott küzdelmét

Nem csak Assassin's Creed fanoknak, hanem a korszak szerelmeseinek, unatkozó gamereknek és egy hihetetlen kalandra vágyó rétegnek készült ez a játék.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!