1. »
  2. »
  3. »
  4. Skylanders Trap Team Minis: Hijinx & Eye Small

Skylanders Trap Team Minis: Hijinx & Eye Small (Multi)

Skylanders Trap Team Minis: Hijinx & Eye Small (Multi)

Platform: Multi

Állapot: Új

Kategória: Játékfigura

Stílus: Skylanders figura

Kiadó: Activision

Korhatár: 3+

Megjelenés: 2014/10/10

Link: Hivatalos honlap

3.790 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

Skylanders Trap Team Minis: Hijinx & Eye Small Ismertető

Lépj be a Skylanders Giants világába! A Giants szörnyek már több ezer éve elhagyták Skyland földjét, de most vissza kell térniük, ugyanis régi világukat veszély fenyegeti. Le kell győzniük magát a Káoszt és gonosz teremtményeit, így meg tudják menteni Skyland-et a pusztulástól!

A Skylanders Trap Team-ben Kaos folytatja ádáz küzdelmét Skyland meghódításáért. Hosszú kutatás után megtalálta Cloudcracker Prison-t - egy börtönt, ahol Skyland legádázabb gonosztevői raboskodtak - és miután felrobbantotta falait, a bentlakókból elkezdte saját hadseregét felépíteni. Itt az idő, hogy Te, a Portál Mester legyőzd és rabul ejtsd az elszabadult rosszfiúkat a Traptanium Csapdák segítségével és megállítsd Kaos-t, mielőtt még túl késő!

A játékban szörnyek karaktereit lehet irányítani. A szörnyfigurát a portálra kell tenni, és azonnal megjelenik az adott karakter a játékban. Minden feladathoz más és más képesség szükséges, ezért érdemes a legmegfelelőbb Skylanders játékfigurát bevetni a harchoz. A szörnyek a játék során fejlődnek, amit a portál megjegyez, így ha szereplőt cserélsz a játék során, az elért pontjai és képességei megmaradnak. A Skylanders figurák nem csak a játékhoz tökéletesek, a polcokon is előkelő helyeket foglalhatnak el, gyönyörű látványt nyújtva.

A Skylanders Trap Team Minis - 2 db-os figura készlet - Hijinx és Eye Small, mini méretű figurát tartalmaz, amit a portálra helyezve meg tudsz jeleníteni a játékban, a játékfigurák minden konzolon használhatóak!

A következő Skylanders játékokkal kompatibilis:

  • Skylanders Trap Team

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!